Jouw creatieve partner in

Efficiënte digitalisering en automatisering

Maak kennis met de specialisten in het belastingdomein

Innovatief

Wij bieden krachtige en vooruitstrevende softwareoplossingen, die óók klaar zijn voor een volgende stap

Integratie-expert

Door gebruik te maken van landelijke standaarden integreren we gemakkelijk met ieder systeem

Ervaring

Al sinds 1998 ontwikkelen wij gespecialiseerde en geavanceerde software voor het belastingdomein

Leveranciersonafhankelijk

We hebben koppelingen met een groot aantal leveranciers

Onze software

Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk alle producten

Meer weten over onze producten en diensten? Vragen over onze werkwijze of andere informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn BakerWare

Specialisten voor de lokale overheid

Bij BakerWare begrijpen we als geen ander met welke uitdagingen onze klanten als gemeenten, waterschappen en regionale belastingkantoren dagelijks te maken krijgen in het belastingdomein. Voor al deze uitdagingen bieden wij krachtige softwareoplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van vandaag, maar óók de volgende stap mogelijk maken. De termen innovatie, samenwerking en effectiviteit zijn daarbij voor ons erg belangrijk. Met elkaar streven we naar verdere optimalisatie van de digitale processen, waarbij efficiëntie hand in hand gaat met boeiende maar vooral passende oplossingen.

Ontdek hoe BakerWare zich onderscheidt door moderne technologieën te combineren met verregaande kennis van overheidsprocessen. Samen met onze klanten vormen we de toekomst van de online dienstverlening in het belastingdomein. Hierbij staan voor ons voortdurende verbetering en duurzame samenwerkingen voorop.

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact op met Guido of Marco

Wij luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt. Stel je vraag of leg je idee voor; wij denken met alle plezier met je mee. In een vrijblijvend gesprek sparren we met elkaar hoe wij voor jou een gerichte, maar vooral passende oplossing kunnen ontwikkelen. Ben jij op zoek naar zo’n oplossing, neem dan contact op met Guido of Marco.

Scroll naar boven