Duidelijke informatie via “Mijn WOZ” en eenvoudige inpandige opname

Inwoners meer informatie geven over de WOZ? En WOZ-bezwaarschriften verrijken met een Inpandige opname?

Met de BakerWare Belastingbalie kunt u inwoners digitaal verschillende inlichtingenformulieren laten invullen en daarnaast meer inzicht geven via ‘Mijn WOZ’. Hierbij kunt u denken aan een overzicht van alle objecten waar direct online het taxatieverslag beschikbaar is.

U kunt formulieren zelf samenstellen in de designer. Naast de vragen kunt u hierbij denken aan routing, voorwaarden en eventuele bijlagen zoals foto’s die nodig zijn bij de afhandeling. Uiteraard ondersteunt BakerWare u graag bij het maken van een formulier, maar we kunnen u ook volledig ontzorgen.

De formulieren zijn te koppelen aan de ‘Mijn WOZ’ pagina in de BakerWare Belastingbalie. Zo kunt u vooraf inzicht geven in de waardeopbouw via een Voormelding WOZ en kunt u WOZ-bezwaren, ook als ze zijn ingediend via een “No Cure, No Pay bureau”, opvolgen door een inwoner zelf een inpandige opname te laten doen.

Enkele mogelijkheden

  • Via QR-code direct inzicht in ‘Mijn WOZ’
  • Integratie mogelijk in de BakerWare Belastingbalie
  • Beschikbaar voor telefoon, tablet en pc
  • Direct foto’s maken en toevoegen
  • Te koppelen aan bestaande workflow, Zaaksysteem en KCC
  • Te combineren met andere eDiensten en inlichtingenformulieren

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Guido (06-51032658 / guido.plaggenborg@bakerware.nl) of Marco (06-20506189 / marco.van.beek@bakerware.nl).