Module Koppeling Insolventieregister

Met de Insolventiekoppeling wordt er een directe koppeling gelegd tussen de gegevens uit de belastingdatabase en het online insolventieregister. Met deze optie kunt u direct vanuit de klantkaart in de portal, online insolventiegegevens raadplegen zonder tussenkomst van andere webpagina’s of het invoeren van extra zoekgegevens.

Op basis van gegevens van de klant, maar ook de eventuele partner, wordt alle aanwezige informatie realtime getoond in de klantkaart. Ook wordt in de portal dagelijks een lijst aangeboden met alle nieuwe insolventieberichten van de afgelopen 24 uur, deze berichten kunnen stuk voor stuk gemarkeerd worden ten behoeve van het afhandelen. Gegevens worden alleen getoond als dit om subjecten gaat die gematched kunnen worden met de belastingdatabase

Waarom BakerWare?

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact op met Guido of Marco

Wij luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt. Stel je vraag of leg je idee voor; wij denken met alle plezier met je mee. In een vrijblijvend gesprek sparren we met elkaar hoe wij voor jou een gerichte, maar vooral passende oplossing kunnen ontwikkelen. Ben jij op zoek naar zo’n oplossing, neem dan contact op met Guido of Marco.

Scroll naar boven