Module Koppeling Kadaster

Directe koppeling tussen belastingdatabase en KIK-inzage

Met de Kadasterkoppeling wordt er een directe koppeling gelegd tussen de gegevens uit de belastingdatabase en KIK-inzage van het kadaster. Met deze optie kunt u direct vanuit de klantkaart in de portal, online het kadaster raadplegen zonder tussenkomst van andere webpagina’s of het invoeren van extra zoekgegevens. Deze gegevens worden direct getoond in de Portal. Op basis van de gegevens van de klant, maar ook van alle eigendommen van het betreffende klant kunnen de volgende gegevens realtime geraadpleegd worden:

  • Afschrift uit de registers;
  • Kadastraal bericht object;
  • Kadastraal bericht persoon;
  • Hypothecair bericht object;
  • Koopsommenoverzicht;
  • Uittreksel kadastrale kaart.

Negatieve mededeling

Via KIK-inzage kunt u controleren of een persoon objecten op naam heeft staan in de Basisregistratie Kadaster. Zijn er geen treffers? Dan ontvangt u een automatisch gegenereerde negatieve mededeling. KIK-inzage valt onder de budgetfinanciering voor overheidsorganisaties, hierdoor zijn er géén kosten per opvraag. Wanneer de partner bekend is, kunnen deze gegevens wederom geraadpleegd worden.

Waarom BakerWare?

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact op met Guido of Marco

Wij luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt. Stel je vraag of leg je idee voor; wij denken met alle plezier met je mee. In een vrijblijvend gesprek sparren we met elkaar hoe wij voor jou een gerichte, maar vooral passende oplossing kunnen ontwikkelen. Ben jij op zoek naar zo’n oplossing, neem dan contact op met Guido of Marco.

Scroll naar boven