Duidelijke informatie via “Mijn WOZ” en eenvoudige inpandige opname

Inwoners meer informatie geven over de WOZ? En WOZ-bezwaarschriften verrijken met een Inpandige opname?

Met de BakerWare Belastingbalie kunt u inwoners digitaal verschillende inlichtingenformulieren laten invullen en daarnaast meer inzicht geven via ‘Mijn WOZ’. Hierbij kunt u denken aan een overzicht van alle objecten waar direct online het taxatieverslag beschikbaar is.

U kunt formulieren zelf samenstellen in de designer. Naast de vragen kunt u hierbij denken aan routing, voorwaarden en eventuele bijlagen zoals foto’s die nodig zijn bij de afhandeling. Uiteraard ondersteunt BakerWare u graag bij het maken van een formulier, maar we kunnen u ook volledig ontzorgen.

De formulieren zijn te koppelen aan de ‘Mijn WOZ’ pagina in de BakerWare Belastingbalie. Zo kunt u vooraf inzicht geven in de waardeopbouw via een Voormelding WOZ en kunt u WOZ-bezwaren, ook als ze zijn ingediend via een “No Cure, No Pay bureau”, opvolgen door een inwoner zelf een inpandige opname te laten doen.

Enkele mogelijkheden

  • Via QR-code direct inzicht in ‘Mijn WOZ’
  • Integratie mogelijk in de BakerWare Belastingbalie
  • Beschikbaar voor telefoon, tablet en pc
  • Direct foto’s maken en toevoegen
  • Te koppelen aan bestaande workflow, Zaaksysteem en KCC
  • Te combineren met andere eDiensten en inlichtingenformulieren

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Guido (06-51032658 / guido.plaggenborg@bakerware.nl) of Marco (06-20506189 / marco.van.beek@bakerware.nl).

Deel dit bericht

Bekijk al onze producten

Meer weten over onze producten en diensten? Vragen over onze werkwijze of andere informatie nodig? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar boven