OVER ONS

Wij zijn BakerWare

Al sinds 1998 is BakerWare specialist in de ontwikkeling van software voor het innen van belastingen/heffingen en aanverwante werkzaamheden. Onze historie gaat terug tot de vorige eeuw, waarin wij reeds aan de wieg stonden van diverse belastingsystemen. Richard Bakker begon als ontwikkelaar bij het Computercentrum Waterschappen en Eric Heersink werkte onder andere op de afdeling Belastingen van Waterschap Rijn en IJssel. Beide directeuren combineren veel kennis van ICT en ervaring met belastingprocessen en -systemen. Dit geeft ons een unieke positie in de markt.

We geloven dat wij organisaties kunnen helpen bij het aansluiten op nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn in staat om deze ontwikkelingen en uitdagingen om te zetten naar succesvolle en relevante (online-) dienstverlening. Deze rol vervullen we niet alleen in afgebakende opdrachten en projecten. We zijn een partner in een doorlopend ontwikkelingsproces van onze klanten.

Waar anderen moeten ophouden….
Door de ontwikkeling van een zogenaamde ‘service-bus’ zijn wij in staat om alle front-office producten,
rechtstreeks te koppelen aan uw bestaande belastingsysteem (uw back-office). Onze producten in de
front-office zorgen ervoor dat uw belastingsysteem een meerwaarde krijgt! Wij voegen specialistische
softwareproducten toe aan uw back-office die uw hoofdleverancier niet, moeilijk of erg duur kan
leveren.

Onze kracht is dat wij ieder belastingsysteem (uw back-office) van binnen en buiten kennen. Wij kunnen
met ieder bestaand belastingsysteem (Centric, Gouw, Pink etc.) integreren, waardoor u leveranciersonafhankelijk bent. Dit geeft BakerWare een unieke positie in de markt.

We doen het samen…
Wij geloven dat professionals van onze klanten samen met onze professionals (zowel op ICT gebied als op het domein van overheidsorganisaties) tot de best mogelijke oplossingen komen. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten succesvol zijn in een wereld waar de innovatie bijna niet bij te houden is.