OVER ONS

Wij zijn BakerWare

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van software binnen het belastingdomein. Dit doen wij al sinds 1998. Wij mogen onze oplossingen leveren aan een groot aantal regionale belastingkantoren, waterschappen en gemeenten. Onze medewerkers combineren veel kennis van ICT en ervaring met belastingprocessen. De oplossingen die wij leveren, draaien in combinatie met diverse backoffice applicaties van verschillende leveranciers.

Samen met onze klanten vertalen onze professionals trends en ontwikkelingen naar nieuwe oplossingen. Onze jarenlange diepgaande kennis van werkprocessen, in combinatie met ICT kennis, zorgt voor het grote verschil. Wij geloven dat professionals van onze klanten samen met onze professionals tot de best mogelijke oplossingen komen. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten succesvol zijn in een wereld waar innovatie een continue factor is.

We geloven dat wij organisaties kunnen helpen bij het aansluiten op nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn in staat om deze ontwikkelingen en uitdagingen om te zetten naar succesvolle en relevante (online-) dienstverlening. Deze rol vervullen we niet alleen in afgebakende opdrachten en projecten. We zijn een partner in een doorlopend ontwikkelingsproces van onze klanten.

Waar anderen moeten ophouden….
Door de ontwikkeling van een zogenaamde ‘service-bus’ zijn wij in staat om alle front-office producten,
rechtstreeks te koppelen aan uw bestaande belastingsysteem (uw back-office). Onze producten in de
front-office zorgen ervoor dat uw belastingsysteem een meerwaarde krijgt! Wij voegen specialistische
softwareproducten toe aan uw back-office die uw hoofdleverancier niet, moeilijk of erg duur kan
leveren.

Onze kracht is dat wij ieder belastingsysteem (uw back-office) van binnen en buiten kennen. Wij kunnen
met ieder bestaand belastingsysteem (Centric, Gouw, Pink etc.) integreren, waardoor u leveranciersonafhankelijk bent. Dit geeft BakerWare een unieke positie in de markt.

We doen het samen…
Wij geloven dat professionals van onze klanten samen met onze professionals (zowel op ICT gebied als op het domein van overheidsorganisaties) tot de best mogelijke oplossingen komen. Deze aanpak zorgt ervoor dat wij samen met onze klanten succesvol zijn in een wereld waar de innovatie bijna niet bij te houden is.