Over ons

Wij zijn BakerWare

Dé digitale partner voor het belastingdomein

Innovatieve software sinds 1998

Bij BakerWare zijn we niet zomaar een softwareontwikkelaar: wij zijn dé digitale partner voor de lokale overheid in het belastingdomein. Al sinds 1998 zetten we ons met passie in voor het leveren van dynamische oplossingen aan gemeenten, waterschappen en regionale belastingkantoren. Onze gedrevenheid voor ICT, gecombineerd met onze uitgebreide kennis van werkprocessen, maakt ons uniek.

Wij zijn overtuigd van de kracht van technologie om werkprocessen te digitaliseren en te optimaliseren. Ons team van specialisten is altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en onze expertise maakt het mogelijk om dat om te zetten in vooruitstrevende online dienstverlening.

Onze kracht is dat wij met ieder bestaand belasting- en zaaksysteem kunnen integreren, omdat we gebruik maken van landelijke standaarden. Wij hebben koppelingen met een groot aantal leveranciers, waardoor u dus leveranciersonafhankelijk bent. Die maakt dat wij een unieke positie in de markt bekleden.

Samen vormgeven aan toekomst

Wij gaan voor hecht partnerschap

Bij BakerWare gaan we niet simpelweg mee met de trends, maar anticiperen we erop. Samen met onze klanten kijken we vooruit en vertalen dit naar innovatieve oplossingen.

Wij vinden het daarbij zeer belangrijk dat we onze software niet zomaar vóór onze klanten ontwikkelen, maar vooral mét onze klanten. Door de kennis bij de professionals van onze klanten te laten samenkomen met de uitgebreide kennis van ons team van specialisten, ontwikkelen we gezamenlijk de meest effectieve oplossingen.

Oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van deze klant. Daarbij blijft het niet alleen bij een samenwerking; wij gaan voor een hecht partnerschap!

Ontdek de kracht van de digitale vernieuwing met BakerWare – dé innovatieve partner voor de lokale overheid!

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact op met Guido of Marco

Wij luisteren graag naar wat jij te zeggen hebt. Stel je vraag of leg je idee voor; wij denken met alle plezier met je mee. In een vrijblijvend gesprek sparren we met elkaar hoe wij voor jou een gerichte, maar vooral passende oplossing kunnen ontwikkelen. Ben jij op zoek naar zo’n oplossing, neem dan contact op met Guido of Marco.

Scroll naar boven